Midden in het groen van de Brabantse Kempen vindt u onze speelboerderij. Gelegen tussen weilanden en bossen in een oude boerderij hebben wij een waar speelparadijs gecreëerd voor de kleinste onder ons.

BinnenSpeeltuin

Binnenspeeltuin

In onze binnenspeeltuin beleven kinderen veel plezier. Klimmen en klauteren in ons grote speeltoestel, vliegensvlug van onze grote glijbaan in de Maya hal, verven en plakken in onze grote knutselruimte of veilig spelen in onze peuterzone. Het kan allemaal in onze indoor speeltuin.

BuitenSpeeltuin

Buitenspeeltuin

In onze buitenspeeltuin geniet elk kind van onze vele skelters, trampolines en waterbedden. Spelen in het buitenspeeltoestel, sjezen met de skelters of toch liever ontdekken in de peuterzone? Kom gezellig langs en ontdek onze buitenspeeltuin!

Eten & drinken

Heerlijk smullen voor jong en oud.

Een luxe lunch of een borrelhapje voor de ouders. Kleine lunchgerechtjes en frietjes en snacks voor de kinderen. Van zoet tot zout en van kleurig snoepgoed tot lokaal geproduceerde ingrediënten. Bij ons restaurant kunt u hiervoor terecht. Bekijk onze menukaarten.

Knutselen

Knutselruimte

Met een groot aanbod aan knutselmaterialen kunnen de kinderen hier de hele dag onder begeleiding van ons personeel lekker plakken, verven, kleuren en knippen. Elke vijf weken een ander thema.

Schatkamer

Een magische wereld voor jong en oud.

In onze schatkamer stap je een magische wereld van kabouters en elven binnen. Trollen en bosdieren komen tot leven, terwijl de jarige jop een cadeautje uit kan zoeken met onze elvenprinses.

Terras

Geniet van de buitenlucht op ons heerlijke terras.

Ook voor fietsers, wandelaars en andere passanten zijn onze horeca-faciliteiten vrij beschikbaar. Alleen kinderen vanaf 2 jaar betalen bij ons entree.