Het is weer bijna zo ver, het heerlijk avondje. Het leukste kinderfeest van Nederland blijft bij ons niet onderbelicht. De komende weken is er in onze binnenspeeltuin weer van alles te beleven. Dus heb je een kinderfeestje gepland of kom je gewoon gezellig op bezoek bij onze binnenspeeltuin, dan zit je bij ons de komende weken goed.

De grootste verandering in onze speelboerderij is terug te vinden in de knutselruimte. Zo kan je de komende weken tijdens je kinderfeestje of bezoek aan onze binnenspeeltuin de staf van sinterklaas knutselen,  het paard van Sinterklaas Ozosnel knutselen, en sinterklaas letters knutselen.

Knutselruimte Speelboerderij de Hooiberg

Naast nieuwe knutselmaterialen maak je ook kans om de komende weken Sinterklaas tegen te komen. Om de laatste week voor Sinterklaas extra te vieren gaan we de knutselruimte ook nog een week omtoveren tot een pepernotenfabriek, waarin iedereen pepernoten kan komen bakken bij Speelboerderij de Hooiberg.

Genoeg te doen dus de komende weken. Wil je precies weten wanneer Sinterklaas langskomt en wanneer we pepernoten gaan bakken?
Houd dan onze sociale media de komende weken in de gaten.
Speelboerderij de Hooiberg | Facebook

Speelboerderij de Hooiberg Instagram