Op zoek naar herfstachtige knutselmaterialen


Het is weer zover. De mooie nazomer, die de intrede van de herfst markeert, heeft zich aangediend.
Langzamerhand veranderen de fel groene bladeren aan de bomen in de kaneelbruine en mandarijn oranje kleuren. De eikeltjes van onze eikenbomen vallen weer boven op onze Speelboerderij, wat zorgt voor een vermakelijk geluid zo nu en dan.  Met andere woorden in zowel onze binnenspeeltuin als buitenspeeltuin is de herfst aangetreden.

Maar wat betekent de herfst voor Speelboerderij de Hooiberg ? Voor ons betekent het iedere ochtend het terras en de speeltoestellen in onze buitenspeeltuin vrij maken van gekleurde blaadjes, zodat u nog kunt genieten van de laatste zonnestralen van de nazomer op ons terras. Maar het betekent ook de intrede van ons nieuwe thema in de knutselruimte.

Geen beschrijving beschikbaar.


Omdat we een grote fan zijn van de herfst, pakken we in deze tijd altijd extra uit met onze knutselmaterialen, zodat de kinderen volop kunnen knutselen in onze binnenspeeltuin. Zo kunnen de kinderen bij ons niet alleen paddenstoelen versieren van gerecycled materiaal of eekhoorntjes beschilderen in onze verfhoek, maar kunnen ze ook knutselen met alle materialen die de natuur ons te bieden heeft in deze tijd.

Zo speuren wij de komende 2 weken ons eigen bos af naar prachtig gekleurde bladeren, dennenappels, eikeltjes en walnoten, waarmee de kinderen allerlei prachtige knutselwerkjes kunnen maken.

Geen beschrijving beschikbaar.Heb je zin gekregen om langs te komen met de kinderen in onze binnenspeeltuin?
Reserveer je bezoek via onze website of bel 0497 380592

Wij hebben alvast extra veel van onze huisgemaakte stoofpot gemaakt. Hint: Dit is mijn favoriet op de menukaart van Speelboerderij de Hooiberg. (Misschien ook omdat ondergetekende deze heeft gemaakt)