Herfst bij Speelboerderij de Hooiberg🍁🍂🍄

Herfst

Het seizoen van mist en kleurrijke bladeren, waarbij appels, pompoenen en bladeren de hoofdrol spelen. Een favoriet seizoen voor vele omdat het vooral gezelligheid oproept. Om die reden besteden wij bij Speelboerderij de Hooiberg ook altijd extra aandacht aan dit seizoen.

Paddenstoelen voor de binnenspeeltuin

Elk thema van Speelboerderij de Hooiberg is altijd terug te zien bij de ingang van onze binnenspeeltuin. Omdat paddenstoelen zo'n grote rol spelen bij het gevoel van herfst hebben we dit jaar een waar paddenstoelen bos gecreëerd.

Het paddenstoelen tafereel heeft al aardig wat verwonderde gezichtjes opgeleverd en is een mooie binnenkomst voor alle kinderen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom, bloem, buiten en natuur

Knutselen in de herfst

Ook in onze knutselruimte hebben we de prachtige herfstkleuren terug laten komen en werken we met allerlei natuurlijke herfstproducten uit het bos. Zo zijn de kinderen aan de slag gegaan met dennenappels, takjes en eikeltjes.

Daarbij kunnen de kinderen ook eekhoorntjes, appels en nog heel veel andere herfstelementen knutselen.

Er is nog iets unieks aan de herfst bij Speelboerderij de Hooiberg. De eikeltjes !!

Er staan enkele eikenbomen rondom onze binnenspeeltuin, die in de herfst hun talrijke eikeltjes laten vallen. Daardoor hoor je nu en dan een eikeltje vallen op het dak van onze binnenspeeltuin. Een fijn geluid, dat het seizoen weerspiegelt.

Wil je ook de herfst bij Speelboerderij de Hooiberg meemaken? Kom dan snel want het volgende seizoen van Speelboerderij de Hooiberg zit er al weer aan te komen !!